+31 640 260 005 menu
  • English
  • Nederlands

Over Ons

Over ons

In 2016 besloten wij onafhankelijk van elkaar dat Spanje het land zou zijn waar we zouden willen wonen en werken. Tukker Mark Lette vertrok met zijn vrouw naar Alhaurin el Grande en ging aan de slag als sales-en marketingmanager bij een groot makelaarskantoor en Zuidhollander Bas Rietveld verhuisde naar het nabijgelegen Mijas om een vakantiecomoplex te openen. Na de eerste toevallige kennismaking kwam er een samenwerking op gang waarbij Mark ook de marketingactiviteiten van Mijas Residence, het vakantiecomplex van Bas, ging verzorgen.

Tijdens de vele brainstormsessies werd er steeds vaker gesproken over de vastgoedmarkt en onze ervaringen daarmee. We vonden allebei dat een groot deel van de makelaars in onze regio (Costa del Sol) meer konden en moesten doen om aankomende huiseigenaren te ondersteunen.

Anno 2020 is de samenwerking binnen de makelaardij een feit en hebben we onze kennis van de markt gebundeld in Sí Andalucía. De unieke voordelen van ons bedrijf?

  • Kennis van de markt, de regio, de woningen en de mensen.
  • Ruime ervaringsdeskundigheid als het gaat om het kopen van een woning, een financiering, fiscaliteiten, bedrijfsvoering etc
  • Een eigen locatie met 5 appartementen in Mijas Pueblo als uitvalsbasis voor de zoektocht naar uw toekomstige droomhuis. Mark Lette is hier uw contactpersoon.
  • Een eerste inventarisatie- en kennismakingsgesprek in Nederland. Bas Rietveld is hier uw contactpersoon. Bas kan een afspraak plannen op ons kantoor in Dordrecht of bij u thuis!
  • Een groot netwerk van aangesloten partners, zoals advocaten, notarissen, bouwkundigen, banken etc. Veel van deze partners spreken Nederlands, in enkele gevallen is de voertaal Engels.

We staan met al ons enthousiasme en onze deskundigheid klaar om jullie droomhuis te vinden en het aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Tot snel in Spanje!

Mark Lette & Bas Rietveld

Onze droom om in Andalusië te wonen en werken hebben wij verwezenlijkt. Mogen we jullie helpen om datzelde te bereiken?